Augusztus 14-en a reggeli utan nemsokkal minden taborozo gyerek buszra szallt es elhagyta a tabort. Hatalmas megkonnyebbules volt, nem kell tobbet 500 gyerekre fozni, rohanni. Meg volt egy ebed a teljes staff (azaz a dolgozok) reszere (kb 150 fo), es lesz meg nehany kb 100 fos etkezes a tabor vegefele egy unnepseg kereteben. Minden 5. evben osszejon a regi taborozok/dolgozok egy csoportja es "ujragyesitik" a tabort (reunion of the camp), vagy valami hasonlo... de ez mar nem lesz nehez melo.

13-an vacsorara kellett kicsit jobban elokeszulni, ugyanis minden gyerek szamara elore elkeszitettuk es kulon kiporcioztuk az etelt. (Eddig ugy ment az etkeztetes, hogy asztalonkent adtuk ki az ennivalot.) Emellett volt egy kis eloetel is, ugyhogy rendesen jollakhatott mindenki. Prime ribs, ami a legjobb minosegu roast beef, es brokkolis tejszines csirke kozul lehetett valasztani elore minden gyereknek, ha jol emlekszem.

Alapvetoen jol teljesitettunk, nem csak az utolso este, hanem az egesz tabor ideje alatt is. Mar csak a takaritas (nem olyan nehez) es az emlitett reunion van hatra, aztan utazgatok kicist meg az USA-ban, utana meg repulok haza, vegre.

14-en este volt egy hajos buli minden tabori dolgozonak, amire a belepo 20 dollar volt, es szinte mindenki elment ra (99% os reszveteli arany), en is ott voltam. Hatalmas hajot bereltek ki nekunk, a Hudson-folyon mentunk egy kicsit, kb 3-4 ora hosszan. Nagyon jol ereztem magam, nagy party volt, termeszetesen itt sem volt alkoholos ital kiszolgalas 21 eves kor alatt.

Címkék: vege tabor boat schodack hajotura

A bejegyzés trackback címe:

https://majian.blog.hu/api/trackback/id/tr363161537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása