Boston revised

 2011.08.13. 08:00

Augusztus 12-en 4-en fiuk (Peti vezetesevel, Gergo, Dani es jomagam) ujra elmentunk Bostonba, mivel nagyon tetszett a varos es nem tudtunk elozo alkalommal minden fontosat megnezni amit szerettunk volna. Ezalkalommal viszont teljesen elegedettek voltunk.

Reggel egy uj ford focust kaptunk a kolcsonzotol. Azert ezt az autot valasztottuk, mert a dodge (bar nagyon tetszett mindenkinek) tul sokat eszik. Fel kilenc fele indultunk el East Greenbush-bol (Albany melletti kis telepules, ott van a kolcsonzo), korulbelul fel 1-re voltunk varosnezesre keszen, jollakottan Bostonban. A freedom trail menten tettunk meg egy kb. 4 oras setat, kozben tobb hires helyszinen es epuletnel megalltunk. Igazabol felsorolni most nem tudom mindet, megemlitek nehanyat  kozuluk: Massachusetts state house, Paul Revere (amerikai hazafi, harangonto es ezustmuves) szobra, sirja es haza, ami egyben Boston legregebbi epulete is, varoshaza.

A varosnezes utan igyekeztunk az oceanpartra. Kisebb nagyobb kozlekedesi nehezsegek lekuzdese utan este 6 fele erkeztunk meg a beach-re, ami szamomra az egyik legkedvesebb allomas volt a nyar soran eddig. Furodtunk is egy rovidet, a viz elegge hideg volt, majd amig szaritkoztunk rakpancelokat gyujtottunk. Hatalmas elmeny volt szamomra az, hogy a viz tulpartjan mar europa, kicsivel arrebb afrika partjai huzodnak, meg ha nem is latszodnak. Anyura gondoltam kozben, hogy jopar eve ebben az elmenyben o is reszesult, csak az europai oldalon...

Nos, elozo alkalommal nagyon szerettunk volna meg valami tenger gyumolcset megkostolni, de sajnos rossz helyen kerestuk. Ezalklommal talaltunk elfogadhato aron, igy Dani es en ettunk egy kis sult tintahalat (calamari) valami martassal es sultkrumplival, Peti valami kagylot (scallop), Gergo pedig megprobalta a fish and chips-et. Mindegyik igencsak izletes volt, nem dontottunk rosszul, hogy megkostoltuk oket. Hazaindulas elott meg csinaltunk par sztarfotot magunkrol a sotetben, amiket sajnos momentan a technikai nehezsegek miatt nem tudok feltolteni.

Ejfel fele ertunk haza, igy sikeresen ki is tudtuk pihenni magunkat a legutolso, gyerekekkel egyutt eltoltott teljes nap elott.

Címkék: boston ocean

A bejegyzés trackback címe:

https://majian.blog.hu/api/trackback/id/tr313161446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása