Niagara falls - Amerikai oldal

 2011.07.22. 05:43

Annak ellenere, hogy a het elejen ugy tunt, hogy nem megyunk sehova, tegnap megjartuk a Niagara vizesest. Bereltunk egy otszemelyes Toyota Corolla szemelygepkocsit, es Andrew meg Peti voltak a soforok hozza, mivel ok voltak elegge idosek, hogy olcsobban megkapjuk a kocsit. Az osszesen 12 ora volt, ezert kellett 2 sofor. Hajnali 4-kor indultunk es este 11-kor erkezunk.

Mindenesetre mondhatom, hogy megerte az elmeny es a latvany a hosszu utat. Hihetetlen meretekben zugott ala a viz. Lehetoseg volt hajoturara es a vizeseshez egeszen kozelmenni (kb "alatta allni") is. Szerencsere ragyogo napsuteses, forro nyari nap volt, igy nem volt problema, hogy szinte teljesen elaztunk nehany esetben.

A Niagara vizeses Niagara falls nevu varosban talalhato az Egyesult Allamokban. A Niagara folyo hatarfolyo, a masik oldalon mar Kanada van. A vizesesre szembol minden bizonnyal gyonyoru latvan nyilik a folyo masik partjan levo Kanadai, szinten Niagara falls-nak hivott varosbol es a varos magas hoteleibol. Persze az amerikai oldalrol is remek kilatast nyujtott nehany hely, pl a folyo fole nyulo observation deck.

Remekul ereztem magam, jo pihenes volt mind az otunk szamara. Jovo heten csutortokon Bostont celozzuk meg heten.

A bejegyzés trackback címe:

https://majian.blog.hu/api/trackback/id/tr673088119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása