Saratoga springs

 2011.08.04. 20:42

Tegnap reggel fel nyolckor indultunk Saratoga springs nevu varosba. Osszesen 4-en voltunk egy autoval (Dani, Peti, Gergo es en), mert tul sokan szerettunk volna menni, igy nem fertunk volna be egy mini van-be. Ennek koszonhetoen fejenkent 25 dolcsiert (benzinnel egyutt) 1 napra egy Dodge Chargerrel furikazhattunk. Kenyelmesen utaztunk a nem tul messze levo varosba, szinten Peti kozremukodesevel.

Elsosorban a loversenypalya miatt mentunk, igy ez is volt az elso megallonk. Remek kikapcsolodas, kivalo kornyezet es nagy izgalmak - korulbelul ezekkel a szavakkal tudnam jellemezni a loversenypalyat es a mellette levo parkot es lelatot. Osszesen haromszor fogadtam, a 3. probalkozasra nyertem, igy osszessegeben -2,6 dollarral zartam a napot. Nagyon tetszett a hangulata, igy elhataroztam, hogy a pesti palyara is ellatogatok evkozben, amint lesz lehetosegem.

Kicsit korulneztunk a varosban is, ettunk ebedre egy kis kinai kajat, majd elneztunk a kb tovabbi 30 merfoldre levo Lake Geroge-hoz, ahol a taborozok mar jartak iden. Nagyon szep to, a pontos meretet sajnos nem tudom, de a Velencei-tonal nagyobb es melyebb tavat kell elkepzelni egy szigettel a kozepen zoldello hegyekkel korulveve. (Gergo szerint enyhen svajci hangulatu) Furdeni nem tudtunk, a Beachek 6-kor bezartak, de a labunka megmostuk benne.

Osszessegeben egy pihenteto napot tudhatunk magunkenak, az elmult par day offal ellentetben lazitottunk es kipihentuk magunkat. Azt azert nem titkolom, hogy kicsit honvagyam van mar, viszont meg majdnem 1 honap hatra van, igyekszem maximalisan kihasznalni.

A bejegyzés trackback címe:

https://majian.blog.hu/api/trackback/id/tr183126385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blala 2011.08.14. 17:58:54

Képet tudsz rakni? :)

MaJian 2011.08.17. 21:36:46

Szia! Jelenleg sajnos a technika nem teszi lehetove, utolag igyekszem potolni!
süti beállítások módosítása