Parent's day utan

 2011.07.18. 16:46

 Sikeresen lezajlott szombaton a cimben emlitett esemeny. Remelhetoleg rengeteg penzt is keresek majd vele, ugyanis 17 orat dolgoztam aznap osszesen.

A dolog ugy kezdodott, Jeremy, az egyik szakacs mondta, hogy kell neki egy ember hajnalban segitsegnek, aki kisut 100 kilo csirkeszarnyat. Mivel azt mondtak, hogy a kiveteles esemeny alkalmaval minden tulorat kifizetnek, elvallaltam a melot. Hajnali 3 tol este fel 9 ig dolgoztam, mindosszesen egy fel ora pihenessel vacsora elott. Nem volt rossz nap, kifejezetten jol ereztem magam, aznap este pedig egy hatalmasat tudtam aludni.

Tegnap mar a rendes kerekvagasban ment minden, elegge egyszeru kaja volt, nem volt nehez dolgunk. Este biliardoztunk egyet az eppen ugyeletes szakacsokkal.

Sajnos ma reggel derult ki, hogy a heten csutortokon nincs trip day, azaz nem mennek a gyerekek kirandulni, igy elmarad a heten az ut Bostonba. A jovo heten Niagara vizeses, remelhetoleg utana majd eljutunk Bostonba is. 

Címkék: day tabor parents ameika

A bejegyzés trackback címe:

https://majian.blog.hu/api/trackback/id/tr863077430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pardavib · http://users.hszk.bme.hu/~pb1026/ 2011.07.21. 23:49:04

Szia,
Nagyon jó a blogod, jól és jókat írsz, csak így tovább! :)
Marci, ne haragudj hogy itt kereslek, de Peti megkért hogy szóljak; augusztus 5-ig lehet jelentkezni koliba. Kérlek figyelj oda a határidőre, nem tudom milyen gyakran nézed a leveleidet de nem lenne jó ha lemaradnál a jelentkezésről.
Remélem jól érzed magad Amerikában, használd ki a lehetőséget hogy ott lehetsz! :)
Üdv: Balu

MaJian 2011.07.22. 04:51:59

@pardavib: Szia Balu! Koszonom szepen, orulok, hogy tetszik a beszamolom!
Jo hogy szolsz a jelentkezessel kapcsolatban! Elvileg mire leirom a kommentre a valaszt mar meg is tettem. :-)
Ha tudsz, legyszi irj e-mailt, hogy mi van veled, merre jartal eddig a nyaron!
A legjobbakat:
Marci
süti beállítások módosítása