Elso nap es a taborba erkezes

 2011.06.17. 16:40

Hi all! :-)

Tegnap elott sikeresen landoltunk New Yorkban a JFK repuloteren, itteni ido szerint delutan harom ora kornyeken, a hivatalos erkezesi idonel kb. fel oraval korabban. Kis varakozas utan a CCUSA busz is megerkezett, mely bevitt minket a Hostel Internationalbe (NYC, Amsterdam Avenue 891). A hostelben megkaptuk a szukseges utasitasokat a taborba jutashoz; mondhatom, hogy szerencsesek voltunk Camp Schodack-kal. Sokan meg 7-8 orakat utaztak a tegnapi nap folyaman az allamokban, illetve volt kinek a tabora a hatalmas ho miatt csuszik.

Elso estenken New Yorkban neztunk korul, elmentunk a Rockafeller centerbe es a Times Square-ra (kepek kesobb...). A Jet lag miatt nem tudtunk jol aludni, pedig ejfelig fenn voltunk (magyar ido szerint reggel 6-ig). 

Tegnapi nap csucspontja a taborba erkezes volt. New Yorkbol 3 ora volt az ut, amig ideertunk. Mindenki nagyon kedves es lelkes, tetszik a csapat. Sokminden nem tortent ezenfelul, kis ismerkedos jatekot jatszottunk, illetve beosztottak minket konyhasokat 4 csapatba, es este elmentunk a Wall Mart nevu szupercenterbe beszerezni 1-2 fontosabb dolgot (sampon, olcso tornacipo).

Este vegre jot aludtam, a reggelirol le is maradtam, de szerencsere nem volt gond belole, ettem helyette gyumolcsot es nemsokara ebed. Ma regisztraltunk az Office-ban reggel, 3-kor kezdodik a munka, mar igen kivancsi vagyok. A foszakacs jofejnek tunik, en remelem jol ki fogunk jonni. :-)

Címkék: tabor erkezes schodack

A bejegyzés trackback címe:

https://majian.blog.hu/api/trackback/id/tr152992890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lakota 2011.06.17. 17:54:41

Az angol billentzűyetet még úgz tűnik syokni kell... ;)

Minden jót, aztán ne hozz(atok) ránk szégyent! :)

Smicike 2011.06.17. 22:34:31

hŐ vagy hÓ miatt? :D:D:D

rrobi 2011.06.18. 20:13:54

úgy olvastam, hogy "reggel 3kor kezdünk" hu mondom huzos lesz két honapig :D de megfejtettem okosan xD

hf :)
süti beállítások módosítása