Boston

 2011.08.02. 17:54

Es igen, vegre eljutottunk Bostonba, es ami a szamomra nagyon fontos volt, az Atlanti-oceanhoz is! Mondjuk az oceani beachet Boston kozvetlen kozeleben nem ugy kell elkepzelni, hogy a tengerpart utan mar csak a vegtelen viz, hanem csak egy obol, amiben az ocean igencsak sos, de kellemesen hideg vize van. Az igazi, filmekben latott beac-hez kicsit meg utazni kellett volna, de ido hianyaban beertuk ennyivel is... talan majd utolso hetn visszamegyunk.

Mindenesetre Boston nagyon szimpatikus varos, jo a levego illata, es ez szamomra nagyon fontos. Az ocean kozelsege miatt a jelenseg kicsit fura, hogy a felhokarcolok kozott siralyok repkednek 1-2 helyen. Kicsit ugyetlenul bantunk az idonkkel aznap, igy Bostonban semmi konkretat nem jutott idonk megnezni, csak a varosban setalgattunk, viszont az odafele vezeto uton megalltunk Cambridge-ben es bementunk a Harvard egyetemre. Hatalmas letesitmeny, ilyenkor rengeteg turistacsoporttal. Szerencsere a termek ajtajan valahol ablak is volt, igy megnezettem, hogy nez ki egy osztalyterem a vilag egyik legjobb egyetemen. Azt tapasztaltam, hogy nem sokkal masabbak, mint ami nalunk az uj epuletekben talalhato osztalytermek. (Az I epuletre hasonlitottak inkabb.)

Este egy kinai etteremben ettunk vacsorat tengeri herkentyukbol, mindenki jollakott es egesz jo aron megsztuk a dolgot, pedig az etel, plane a tenger gyumolcsei nem a legolcsobb dolog itt.

Osszessegeben egy kellemes napot toltottunk el, hajnali 3 ra ertunk haza es reggel 5-kor indultunk. Ha minden jol megy, akkor a heten Saratogaba megyunk loversenypalyara megduplazni az eddigi fizetesunket es ha jut ido, akkor Lake George-hoz is elmegyunk.

Az elozo heten sikerult kicsit jobban megismerkedni par ausztral lannyal egy poker night kereteben. Meg kell mondjam, hogy az angolul beszelo emberek kozul szamomra az ausztralok tunnek a legnyitottabnak es leg kozvetlenebbnek. Sikerult csere utjan ausztral penzermeket is beszereznem. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://majian.blog.hu/api/trackback/id/tr973120735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása