Parent's day elott

 2011.07.14. 21:42

Ezen a hetvegen szombaton egy fontos ponthoz erkezunk a tabor eleteben. Ekkor lesz ugyanis Parent's day, amikor jonnek a gyerekekekt meglatogato szulok. Rengetegen leszunk, kb 1000-1500 ember. Sok munka lesz, viszont ez az esemeny egyben a tabor idejenek a felet is jelenti, tehat nincsen mar annyira sok vissza.

Ma Lake George-hoz mentek 7-en strandolni, mi pedig maradtunk itthon phengetni es reggel meg este dolgozni. Jovo heten csutortokon Bostonba, majd ra egy hetre a Niagara vizeseshez megyunk berelt mini vannal (kisbusz) 7-en. Tobben (en is) sikeresen rendeztuk mar a tabor utani utazasainkat es szallasfoglalasainkat is.

Mostanaban elegge lazan telnek a napok, sokat kondizunk, teniszezunk, estenkent poker meg biliard megy. Mar 2-szer is voltam bowlingozni, nagyon tetszik a jatek! Ami a kajat illeti, kicsit (nagyon) kezdenek hianyozni  hazai izek (halaszlet momentan nagyon szivesen ennek), de azert eszem itt is rendesen a mennyiseget tekintve.

Sajnos a taborigaygatot es a fiat, aki a fonokunk valamilzen szinten nem kedvelem, viszont a foszakacs mellett dolgozo ket szakaccsal meg persze a velem egy muszakban dolgozo tobbi staffal nagyon jol kijovok es igy elvezetes a munka, porognek  napok es meghozza vidaman.

A bejegyzés trackback címe:

https://majian.blog.hu/api/trackback/id/tr503068297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása