Holnap, azaz 25-en erkeznek meg a taborozok. Remelem, hogy minden rendben lesz, ugyanis volt 1 kisebb problema a tegnapi ebedkor; kb 20 percet csusztunk, mert nem keszultunk el idore az ebeddel... kb 100 db tacot kellett volna 2-3 embernek fel ora alatt legyartani, de csutortokon nehanyunk szabadnapos volt, igy eleve feleannyian voltunk, mint altalaban. Szabadnapok egyebkent hetfonkent es csutortokonkent vannak heti 1 alkalommal van szbadnap. Ezeken a napokon kirandulas van, igy nem fog kelleni annyi ember a konyhara.

Tegnap elott elvittek minket a Crossroads nevu plazaba, ingyen szabad delutan kereteben. Hatalmas hely, tele boltokkal meg kajaldakkal, de a meretet leszamitva kb. egy hagyomanyos plaza. Elegge olcsoak a cuccok, sikerult is vennem $50-ert egy bor nike tornacipot, meg nehany kisebb aprosagot. Tegnap szinten elmentunk a Wal Martba; Dani eles szemeinek koszonhetoen sikerult $7-ert (!!!) vennem egy tok jo pulcsit meg volt olcso koromcsipesz is, igy a felszerelesem mostmar teljes.

A tabor eddigi csucspontja a tegnap elotti esti program, a high ropes volt. A dolog abbol allt, hogy volt egy kis tabortuz, amin sutottunk marshmallow-t es etunk egy kis smore-t. A smore (remelem igy irjak) csokibol, valamilyen kekszbol es marshmallowbol (Gergo szerint ez a malyvacukor) keszult szendvics, nagyon edes, de nekem nagyon izlett. Szerintem talalo a neve, hiszen ha valaki megkostolja, akkor always want-s-more... :-) Utana lehetett kiprobalni a high ropes-t, azaz a 'magas koteleket'. Az erdo szelen volt kialakitva kotelekbol meg kapaszkodokbol palya a fakon es fak kozott. Sokminden volt, en egy olyat probaltam ki, ahol fel kellett allni egy magas gerendara, ami kb 10-12 meter magas volt, majd le kellett ugrani es el kellett kapni egy muanyag rudat. Hatalmas elmeny volt, Greti tok rendes volt, le is videozta.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://majian.blog.hu/api/trackback/id/tr453006903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása