Felkeszules - folytatas

 2011.06.21. 20:35

Kezdek belejonni a munkaba, egyelore tetszik. Elso harom napban delutan 3-tol 9-ig, ma es holnap reggel 7-10 es delutan 5-9 kell a konyhaban lennem. Az eddigi feladataim: mosogatas (komoly surolasi munkalatok), zoldsegek apritasa, salatabarban jeg utantoltese, felmosas, torolgetes, szemeteszsakok cserelese. Egyelore ugytunik, hogy ezek es ilyen jellegu munkak varhatoak egesz nyaron, szoval sutni fozni nem valoszinu hogy kell majd barmit is.

Eddig csak a Wal Martban voltam (ketszer is), de ugy lattam eleg olcsoak a ruhak. Sikerult minden fontos dolgot beszereznem mar ami kell es nem hoztam magammal, kiveve meg talan egy pulovert meg meg egy hosszu melegitonadragot. (Ezeket nem artana meg vennem, de egyelore igy is megvagyok).

Sikerult mar nehany angol anyanyelvuvel is megismerkednem, aminek azert orulok, mert csak nehany kozvetlenebb van kozottuk, szoval nem olyan egyszeru dumalni veluk.

Tegnap elott este egyik angol lany keszitett Gergonek meg nekem egy igazi tea with milk-et (tejes teat), es azt kell mondjam finom volt. Utana elarulta, hogy igazabol zsirszegeny tejbol jo csinalni, de az epp nem volt keznel.

Sokat biliardozunk, neha pingpongozunk, Danival, Balazzsal meg Andrissal kondizunk is. Egyik este jatszottam kickballt, ami majdnem olyan, mint a baseball, csak egy labdat kell rugni ahelyett hogy utnenk. Ma Camper's Choice volt, ami azt jelenti, hogy a taborozok valaszthatnak, hogy mit szeretnenek csinalni. Igy Andrissal bealltunk teniszezni ebed elott.

Az ejszakak elegge hiegek, az idojaras szerintem kicsit szelsoseges. Most pelaul megvan szerintem 30+ fok is, de este nagyon be kell takarozni. Balazs, aki negyedszerre van itt, azt mondja, hogy majd melegedni fog este is az ido.

Taborozok meg nincsenek, majd juni 25-en szombaton erkeznek, addig marad a nyugis munka...

Címkék: amerika tabor felkeszules schodack

A bejegyzés trackback címe:

https://majian.blog.hu/api/trackback/id/tr63004187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása