Felkeszules - 2. nap

 2011.06.18. 20:40

Tegnap 3-tol kb. 8-ig dolgoztam, viszont szerencsemre fel 4-tol 5-ig megbeszeles volt, igy elegge lazara sikeredett a dolog. Szinte vegig a mosogatasnal segitettem, ami annyibol allt, hogy az edenyeket kellett egy husoslada szerusegbe pakolaszni, kicsit elomosni vagy surolni, majd betolni egy gepbe, ami elmossa oket.

Ma a tegnapi nappal ellentetben nagyot reggeliztem, majd Andrissal es Balazzsal (returneek a taborban) egy jot kondiztunk a Gymben, ami egy kisebb pince, ahova be van rakva par suly es a staff rendelkezesere all. Kondi utan pingpongoztunk es biliardoztunk.

Egy amerikai lannyal is elbeszelgettunk ebed elott Gergovel (szinten eloszor jott taborozni). Tobb dologrol is dumaltunk, de egyik erdekes az volt, hogy naluk 10 milio HUFba kerul egy ev az egyetemen es nincs hozza tamogatas, viszont az osztondijak is hasonlo nagysagrenduek lehetnek, ha valaki jol tanul. Az ebed is vegkepp boseges volt.

Most 14:45 van, lassan kezdodik a munka.

Címkék: tabor felkeszules schodack

A bejegyzés trackback címe:

https://majian.blog.hu/api/trackback/id/tr902995956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása